fredag 24 februari 2012

Steg för steg...


Arbetsveckan börjar ta slut och för mig så börjar faktiskt influensan så sakteliga ta slut också. Eftersom huvudet har börjat tänka ganska normala tankar så kände jag mig frisk nog att jobba i dag. Som tur är så har jag kunnat arbeta hemifrån på förmiddagen, tack vare datorns alla fördelar, eftersom kroppen inte riktigt kändes helt ok. Hostar intensivt så fort jag rör på mig eller pratar samt blir lite yr i knoppen. Jag orkade med en Skypekonferens med mina två underbara kollegor efter lunchen. Man blir bara så glad av att prata med dem.

I vår kommun har man under fyra månader en stegtävling. Den är dels individuell och så kan man delta i ett lag också. Jag är med i ett lag på fem personer och målet är man tillsammans ska ha gått 1 000 000 steg för att delta i utlottning av priser. Det blir ett snitt på lite mer än 8000 steg per dag. Gissa om mina lagkamrater kommer att få gå mycket framöver på grund av mig eller så får jag bli värsta maratonpromeneraren för att ta igen veckans förlorade steg. Jag kan bara informera om att om man ligger sjuk så kommer man inte ens upp i 1000 steg per dag.Jag ligger runt 40 000 steg back!! Så ser ni något passera snabbt förbi er så är det jag som försöker ta igen förlorade steg ett tag framöver. Man vill ju inte gärna svika laget!


Sedan finns det ett till lag som jag börjar längta efter att få följa igen, nämligen Degerfors IF. Det är de som spelar i rött och vitt på bilden ovan. Det var äldste sonen som ledde mig in på den vägen. Jag skulle bara gå och se på en match för att se vad det var som gjorde att han gick på alla matcher. Det räckte för mig... jag blev biten. Det är är verkligen en familjefest när de spelar på Stora Valla. 

Det är härligt att ha saker att se fram emot och längta till. Vad går du och längtar till just nu?

4 kommentarer:

 1. Jag längtar till den dag på sommaren när vi åker för att hämta famnen full av nya höns som ska flytta till oss ;)

  Trevlig helg!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt det låter! Maken skulle väldigt gärna vilja ha höns, men det har bara varit en önskan än så länge.

   Katarina

   Radera
 2. Längtaar ja...jag har en längtan efter ganska mkt egentligen. När jag tänker efter...men det jag verkligen längtar efter är vår o sommar, om den bara kunde vara så mkt längte än ngr få månader!!
  Krya på sig nu o ha en riktigt fin helg, Klem Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra av dig igen!
   Ja, när man är mitt i vintern så känns vår och sommar väldigt långt borta. De senaste dagarna har det varit lite vårkänning här med ett härligt kvällsljus.

   Katarina

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...