tisdag 28 februari 2012

Så var man tillbaka då....


Ja! Nu är jag tillbaka på banan med nästan full energi och en veckas lagrade projekt. Mitt allra första projekt den här lediga veckan var att röja ur en av våra krypgarderober. Ni vet ett sådant där omöjligt rum som finns under snedtaket på sidan av de vanliga rummen. Vi har två krypgarderober som är för små för att göra något vettigt av och för stora för att ignorera. Hos oss har resultatet blivit att där slänger man in allt som man inte vet vad man ska göra med. Resultatet blir att det jäser och jäser och till slut får man inte in något mer och man vet inte vad som finns längst in.


I går började jag bära ut allt som fanns i krypgarderoben in i ett annat rum. Ni har inte en aning om hur mycket man kan stoppa in i en krypgarderob. Hjälp... när hade allt det där hamnat där inne? Jag bar och bar...


När garderoben var tom så organiserade jag om lite hyllor och målade en av väggarna i en blågrön ton. ...och vips så hade jag en helt ny garderob. Bortsett från det fula golvet som tidigare missfärgats av ett par kartonger.


Nu började det där tidskrävande arbetet med att rensa, röja, slänga, packa, organisera som faktiskt är ganska kul när man väl ser resultatet. Tyvärr så räckte inte mina plastbackar till så i dag får det bli en tur till IKEA för att kunna slutföra arbetet.


Hur är det hemma hos er? 
Har ni några sådana här krypin som verkar leva sitt eget liv?

1 kommentar:

  1. Hade ett par sådana garderober i mitt förra hus. Jag fattar inte hur mycket som får plats i en sån. Finns nästan inge ände på det.
    Här finns inga garderober trots att det är ett relativt nybyggt hus. Tur det, kanske man kan säga ;)
    Fint du får det.
    Kram Maria

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...