torsdag 24 februari 2011

Förvara böcker

Böcker är härliga, bra, underhållande, sorgliga, roliga, spännande och så vidare. Det finns inte nog med ord för att beskriva allt de är. En del böcker är vackra... så vackra att man skulle vilja visa upp dem och andra behöver enbart förvaras för att kunna tas fram när lusten faller på. Sedan finns det böcker man vill bli av med antingen av utrymmesbrist eller för att de var så dåliga att man helst slipper hitta dem i hyllan i framtiden. Jag köper nästan inga skönlitterära böcker nuförtiden men däremot många vackra fackböcker som skulle vara kul att exponera på olika sätt.

förvara.se kan man hitta en svävande pockethylla.


plexi list capti 220
Lister av olika slag är praktiska för att exponera böcker.
Den här i plexiglas finns hos deignonline.se


bookrest 1 paug 221
En av mina "vill-ha" just nu är en Bookrest. Även den kan man hitta hos designonline.se


daviddesign readersnest2 800
Readers Nest hos designonline.se kanske passar den fågelintresserade.Om man bortser från alla dessa olika roliga bokförvaringar så skulle jag vilja ha ett bibliotek med bokhyllor på alla väggar fyllda med böcker, sköna läsmöbler och bra ljus.

Hur förvarar ni era böcker? Huller om buller, i bokstavsordning, efter bokryggarnas färg eller kanske på något annat smart sätt?


3 kommentarer:

 1. Jag skulle som du vilja ha ett rum för böcker och sköna läshörnor. Men nu står de i bokhyllan. Nu när mina tjejer har läst mina gamla böcker så är det som gamla bekanta kommit på besök.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ja du har ju redan sett hur jag förvarar mina, ha, ha.
  Gillar den fågelholken skarpt.
  Ha en fin kväll!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Ja, det där med förvaring av böcker är ett kapitel för sig. Jag har mitt eget "bibliotek". Vi bor i ett stort gammalt hus så jag har ett eget rum med bara mina bokhyllor, en soffa och ett bord med stolar i mitten. Mitt favoritrum i huset och ett rum som går under benämningen "biblioteket". ;)Själv har jag böckerna i bokstavsordning efter författarens efternamn. Det funkar bäst för mig. :)

  Kram på dig

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...