fredag 6 april 2012

Sommarfunderingar


En sådan här dag när det har snöat och regnat om vartannat och temperaturen legat på ungefär +2 grader så har det varit tid för sommardrömmar. Förra sommaren var jag på resande fot nästan hela tiden och det mesta var planerat i god tid. Jag hann med både Nordkap och Smygehuk. 


Inför årets sommar är jag helt oplanerad än så länge. Nja inte riktigt... i början av juli ska jag roa mig med att lyssna på musik en hel dag. Då är det PIP - Putte i parken i Karlstad. Alla artister är inte bokade än men jag ser bland annat fram emot att få lyssna på Winnerbäck. Maken och en och annan mycket god vän ska också med. 

Jo, jag har faktiskt en Ullaredsresa inplanerad i slutet av sommaren tillsammans med två häftiga brudar. Alltid kul och händelserikt!

Det känns ganska skönt att ha en hel sommar framför sig att fylla med något eller bara låta vara.


Får se var mina fötter vandrar i sommar...
...eller kanske springer
(Jodå, still a runner)

Hur planerade är ni?

7 kommentarer:

 1. Det är ett riktigt härligt skön känsla att planera för en lång sommar.
  Här blir det nog lite resande om planerna går i lås. Ska bli riktigt skönt :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att det blir en riktigt fin sommar rent vädermässigt för oss alla. Framför allt en ganska torr och varm sommar så att vi slipper dessa eländiga Värmländska knott.

   Ska bli kul att höra vad du har för resa på gång så småningom.

   Katarina

   Radera
 2. Inget planerat än inför sommaren, ganska skönt tycker jag.
  Läste att du ska till Ullared senare i sommar. Min syster och jag har planerat en resa dit om några veckor. Har fått tips av grannen att bra skor är ett måste inför denna resa. Kan tro det. Blir nog en hel del steg den dagen.

  Ha en fin fortsättning på påskhelgen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra skor och stegräknaren fastsatt är en bra start. Inget ont i fötterna och man får bevis på hur konditionskrävande det är att vara på Ullared ;-)

   Ha en rolig resa!
   Katarina

   Radera
 3. Mm, tänk att sommaren faktiskt inte är speciellt långt borta nu. Åtminstone inte för oss här nere i söder. Den brukar oftast slå till rejält redan i maj och det är ju nästa månad. Två månader framåt och skolorna går på lov. Tiden går fort.

  Det ska bli spännande att få följa din sommar här på bloggen Katarina. Oavsett hur planerad eller oplanerad den kommer att vara. PIP låter väldigt roligt. En folkfest kan jag tänka mig? :)

  Här har vi haft några roligheter inplanerade för sommaren ett tag nu. Lite att längta till. Men det mesta av sommaren ligger helt oplanerad framför oss och det känns både bra och spännande. Helt öppet för äventyr blandat med lata barfota dagar. :)

  Ha en fortsatt fin påskhelg vännen!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, snart är vi där mitt i de härligt lata barfotadagarna :)))

   Katarina

   Radera
 4. Visst har vi en härlig tid framför oss! Kram från vännen Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...