torsdag 2 februari 2012

Tillfällighet


Det händer inte så ofta att jag tar med mig kameran till jobbet, men just i dag skulle jag använda den under dagen för att ta kort till ämnesutvecklarbloggen. Ibland så stämmer tillfälligheterna för just i dag skulle jag för en gångs skull ta bussen till jobbet och när jag stod där och väntade i kylan så omringades jag av frostigt glitter och solen sken mellan träden. Det var så vackert och kameran kom till användning. Fast när jag tittade på mina foton i datorn så såg det inte alls ut som i morse. Så istället för att få en bild av verkligheten blev det en bild som framkallar minnet av hur vackert det var i morse.6 kommentarer:

 1. Vilken tur att du hade kameran med dig och att du skulle åka buss :)Det är alltid vackrare i verkligheten men jag tycker att dina bilder är vackra också! En del dagar och ögonblick är nästan overkligt fina.

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt när det klickar och man har med sig kameran vid de rätta ögonblicken! Jättevackra bilder! Ha en fin helg! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Ibland ångrar man att man inte har kameran med sig. Händer mig ganska ofta. Så härligt att du kunde fånga ögonblicket.

  Ha en fin fredag

  SvaraRadera
 4. Dina bilder förmedlar en härlig känsla.Jag tror att jag var med om samma glitterlycka på väg till jobbet jag också. Har försökt fånga det vid andra tillfällen men inte heller lyckats. En del bilder får man skapa i skallen:)

  SvaraRadera
 5. Ögonblicksbilder är fantastiska, de för minnet tillbaka till de vackraste av ögonblicken.

  Önskar dig en fortsatt fin kväll! kram Linnéa

  SvaraRadera
 6. Jag tycker dina bilder blev jättefina Katarina men jag förstår precis hur du menar. Ibland vill jag kunna föreviga en känsla eller något riktigt vackert men jag lyckas inte fånga känslan. Men som du säger så räcker det ibland med att bilden får en att minnas allt det underbara.

  Jag hoppas att du får en riktigt solig och fin vinterhelg Katarina. Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...