onsdag 14 maj 2014

Jag gjorde det


Efter att ha tränat i åtta veckor var det dags för årets Vårrus. Det var många år sedan jag sprang det senast, men vad kul det var. Trots att jag hade det jobbigt med andningen gjorde jag min bästa kilometertid i år. Nu är jag ju ingen snabbspringare, utan håller mig oftast någonstans mitt emellan 6 och 7 minuter per kilometer.

Vi var ett härligt lag som sprang. Picknicken efteråt var inte bara god utan även rolig. Vi är redan inbokade på Tunnel Run i Stockholm i november och Jordgubbslunken i juni. Nu funderar jag faktiskt lite på Karlstad Stadslopp, men bara funderar. Får se hur jag tänker när endorfinerna lugnat ner sig.

Katarina

3 kommentarer:

 1. Duktig du är...själv springer jag för tillfället bara upp och ner på stegar....) målar fasaden...

  SvaraRadera
 2. Bra gjort, förstår att det var en härlig känsla när du kom i mål:) Jag har faktiskt aldrig provat något lopp/vårrus, springet mest här hemma:) Ha det gott kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Men... jag har missat det här inlägget!! Jag sprang också Vårruset i Karlstad. Inte heller särskilt snabbt men jag är nöjd. Är lite sugen på Karlstad stadslopp men det passar dåligt i tid tyvärr.
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...