söndag 28 april 2013

Snabbvisit på Västkusten


I går firade vi en 50-åring i Göteborg på det allra trevligaste sätt man kan tänka med glada människor, gamla och unga, god mat och dryck på restaurang och en mycket överraskad jubilar. Jag hade lyckats föra henne helt bakom ljuset genom att låta henne tro att jag satt i Värmland och slet med ett inlämningsarbete. Vi hade SMS-kontakt under dagen med anledning av det. Hennes min var totalt obetalbar när jag stod i hennes trapphus och sjöng.

Flera av gästerna var helt nya bekantskaper för mig och andra var gamla godingar som jag känt sedan 60-talet (så gammalt det lät). Några hade jag inte träffat på 20 - 30 år. I vilket fall så var det ett riktigt roligt firande.

Som grädde på moset så bodde vi hos mina föräldrar och fick njuta av det vackra Västkusten under några timmar innan vi körde norrut igen. Tyvärr så blåste det västliga vindar med kyla i så det blev ingen längre fotosession. 

Jag tar med mig havet och 50-årsfirande i minnet och plockar fram det då och då med ett leende. 

Ha en fin vecka med hopp om vårvärme!

Katarina

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt att komma till västkusten, jag längtar till havet nu:) Må så gott kram från Maria

  SvaraRadera
 2. Haha så paff hon säkert blev. Tänk att kunna föreviga precis den minen :)) Jag tycker att gamla godingar från 60-talet låter toppen!

  Är utan dator fortfarande. Nu stänger jag dotterns pyttelilla dator som jag lånat. Dottern är sjuk och ligger i vår säng och försöker sova. Pappan har vi förpassat upp till hennes säng på övervåningen :))

  Kram, ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 3. Fina bilder du visar! Västkusten är ju alltid trevligt!
  Hälsningar Therese

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk överraskning för din vän!!
  Säkert ett minne för livet :)
  Så härligt det låter med västkustglimt...hihi...längtar dit.
  Hoppas du får en fin ny vecka
  Kram Lollo

  SvaraRadera
 5. Jag tar också fram detta firandet ur minnet med ett leende!! Så lurad jag blev!! Och så roligt det var hela kvällen!! Tack ännu en gång! Och de släta bullarna och den röda saften var jättegott;)!
  Kram Ewa

  SvaraRadera
 6. Hej, o ett försenat grattis på födelsedagen c",)

  Måtte bara inom dig en tur kände jag idag, o det har ju skett MASSOR här! Eller du/ du o maken har hunnit med en hel del sen sist. NY turen såg underbar ut, Grythyttan...Ahh! Skolarbete, slitsamt medn du har ju bara haldelen kvar snart!!

  ônskar dig en fin vår, Klem Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna!

   Vad kul att höra av dig igen! Har saknat din blogg väldigt mycket.
   Visst händer det mycket hela tiden och man får oftast inte syn på det förrän man tittar tillbaka. Tack för gratulationen förresten!

   Ha en fin vår och jag hoppas att jag får läsa om ditt liv uppe i Nordnorge snart igen.

   Kramar Katarina

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...