måndag 30 april 2012

18 år...


För 18 år sedan på Valborgsmässoafton föddes vår yngste son. Hur är det möjligt att dessa år har passerat så snabbt? Det känns som om det var nyss han satt i en bärsele på magen och fyra år äldre storebror var sur för att vi bara brydde oss om lillebror. Men det var inte nyss eftersom det bevisligen har gått 18 år. När blir barnen vuxna egentligen? I går var han omyndig och idag är han myndig... 


Jag kommer inte ihåg om det var någon större skillnad på livet när man blev 18 år. Får fråga sonen om några veckor om vad den största skillnaden var.

3 kommentarer:

 1. Grattis till Filip så här dagen efter! Hoppas att han fick en riktigt fin födelsedag.

  Ja, tänk vad tiden går fort. Har ju själv två tonårsdöttrar och närmar sig också den där myndighetsdagen. Hur gick det till? Som du säger så känns det ju som det vore igår de var små. Men det är en härlig resa att få ha varit med på. Den bästa. Och resan fortsätter. Även om den tar sig nya uttryck.

  Njut av vårsolen!

  Kram Lotta

  Ps. Dina bilder är som alltid fantastiska Kataria! Jag blir glad av att se dem. :)

  SvaraRadera
 2. Gratulationer till de stolta föräldrarna! Vår yngsta fyller myndig om en månad och det känns lika overkligt.Hennes bror (som hunnit bli 20!) säger att det enda som skiljer är att man får komma in på ställen där det serveras alkohol. Och hur vuxet är det?
  Devisen på köksväggen hänger kvar "...and always listen to your mother!"

  SvaraRadera
 3. Ja, var det nån skillnad egentligen...kan inte komma ihåg annat än att körkortet var välkommet o den första RIKTIGA lönen!!
  Grattis till födelsedag i huset!

  klem Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...