lördag 16 juni 2012

Smultronställen önskas


Maken och jag ska resa norrut i sommar. Efter min mammas och min  bussresa till Nordkap förra sommaren blev maken lite avundsjuk och ville gärna komma till Nordkap han med. Ja, vad gör man inte då... Jo, då planerar man en bilresa upp till Nordkap med honom. Nu är det ju inte så att jag tycker det är någon större uppoffring utan ser det istället som att jag den här gången får chansen att ta de fotografier jag vill. Hur menar jag då? Så här är det... bussresor i all ära med trevliga människor, kunniga guider osv men bussen stannar inte bara för att jag vill stanna och fotografera. Nej så är det inte. Bussen stannade oftast på praktiska ställen och dessa sammanföll inte alltid med mina intressen.


Målet för vår resa är Nordkap men man vet inte vad som händer efter vägen. Det är just det här efter vägen som jag är intresserad av just nu. Det är en lång resa och då vill jag ju uppleva lite kuligheter under tiden. Snälla alla ni som har kännedom om det nordliga Norden ge mig roliga tips att se, uppleva eller göra. 

Vi åker i början av juli och den planerade sträckan är på ett ungefär Värmland - Östersund - Kiruna - Narvik - Nordkap -(Vardö - Kirkenes) - Ivalo - Jakobstad - Vasa - Umeå - Värmland. Så ta  och leta i er minnen och dela med er till mig för att jag ska få hitta på en massa kul under resan.

2 kommentarer:

 1. Hej!en ganska ny sajt som försöker samla sånt här heter spotilove.com (där hittar du säkert något, och det fylls säkert på eftersom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Sajten såg riktigt intressant ut.

   Kaarina

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...